+359 88-503-42-45

Стаи

Нашите свежи предложения за отдих

Единична стая с балкон

Легло1 Малка спалня
Гостимакс.1
WifiДа
Детайли

Фамилна стая с морски изглед

Легло1 Голяма спалня, 1 Малка спалня, 1 Разтегателен диван
Гостимакс.3
WifiДа
Детайли

Студио

Легло1 Голяма спалня или 2 единични легла и 1 Разтегателен диван
Гостимакс.3
WifiДа
Детайли

УКАЗАНИЯ ЗА БЕЗОПАСЕН ПРЕСТОЙ

Здравето и благополучието на гостите и колегите на семеен хотел „Мирана“ са от първостепенно значение за екипа ни. Поради това всичките ни действия, са съобразени изцяло с препоръките и указанията на правителството, здравните институции и медицинските експерти. Моля да се запознаете с нашите указания за безопасен престой и да ги спазвате.

Социално дистанциране: Моля, пазете дистанция между себе си и другите – поне 1,5 метра.

Персонал: Персоналът на хотела и хотелското домакинство следват всички правила и указания и спазва висока лична хигиена. Задължително е използването на лични предпазни средства – маска, ръкавици, очила и еднократни престилки – там където се налага. Работните места на всички служители се почистват и дезинфекцират след всяка смяна. Прилага се честа дезинфекция на всички общи части.

Пристигане / настаняване / напускане: Не настаняваме/ изпращаме няколко човека едновременно, освен ако не са членове на едно семейство; Поставени са дезинфектанти на ключови места в целия обект.

Стаи за гости и хотелско домакинство: Ежедневно почистване и дезинфекция на често докосвани повърхности и предмети (дистанционно управление, дръжки за врата (прозорец, гардероб), ключове за осветление, баня, сейф и др.; Проветряване на стаята след всяко почистване.